Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمال خرازی رئیس شورای راهبردی روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران در گفت و گو با شبکه الجزیره گفت که تنها راه برای حل بحران های منطقه تشکیل مجمع گفتگوهای منطقه ای است و تهران در خصوص برنامه موشکی و سیاست های منطقه ای خود با هیچ کس گفت وگو نخواهد کرد.

به گزارش ایران اکونومیست ، خرازی در گفت وگویی که به گفته الجزیره طی روزهای آینده به صورت کامل پخش خواهد شد ، اظهار داشت :از اظهارات عربستان درباره دراز کردن دست دوستی به ایران استقبال می کنیم و آماده گفت و گو  برای  از سرگیری روابط با این کشور هستیم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی ایران و عربستان دو کشور مهم در منطقه هستند و حل اختلافات آنها به یک تحول منطقه ای منجر خواهد شد .

او گفت که صحبت درباره ناتوی خاورمیانه یک تفکر سطحی است و عربستان هم تاکید کرده که این موضوع مطرح نیست .

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی با بیان این که اسراییل در موضع ضعف قرار دارد و حمایت بایدن از اسراییل آنها را بزرگ نخواهد کرد ، تاکید کرد که حمله با امنیت ما از سمت کشورهای همسایه با پاسخ مستقیم به این کشورها و اسراییل منجر خواهد شد .

خرازی اضافه کرد که ما رزمایش های گسترده ای را با هدف حمله به عمق اسراییل در صورت حمله به تاسیسات هسته ای انجام داده ایم .

وزیر خارجه پیشین جمهوری اسلامی ایران در خصوص مذاکرات رفع تحریم هم گفت که آمریکا درباره حفظ توافق هسته ای هیچ ضمانتی را ارایه نکرده است و این موضوع می تواند احتمال هر توافقی را از بین ببرد .

به گفته او اگر آژانس بین المللی انرژی اتمی منصف و مستقل باشد حل اختلافات آسان است .

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی تنها راه حل برای بحران های منطقه را تشکیل مجمع گفت وگوهای منطقه ای برای حل اختلافات سیاسی و امنیتی دانست و تاکید کرد که قطر پیشنهادات مهمی را درباره گفتگوی منطقه ای ارایه کرده است و ما آمادگی خودمان را در این خصوص اعلام کرده ایم. ما برگزاری گفتگوی منطقه ای با حضور کشورهای مهم منطقه همچون عربستان ، ترکیه ، مصر و قطر دعوت می کنیم .

خرازی گفت که با هیچکس درباره برنامه های موشکی و سیاست های منطقه ای خود گفت و گو نخواهیم کرد چرا که این امر به معنی تسلیم شدن است . 

به گفته او گفتگوی مستقیم با واشنگتن زیر سایه دیوار بلند بی اعتمادی و سیاست های آمریکا دشوار است . 

خرازی درباره توانایی هسته ای کشور نیز گفت که طی فقط چند روز ما درصد اورانیوم غنی شده را از ۲۰ به ۶۰ رساندیم و رساندن آن به ۹۰ درصد به سادگی انجام می شود. لذا بر هیچ کسی پوشیده نیست که ما توانایی فنی ساخت بمب اتم را داریم اما تصمیمی در این خصوص نگرفته ایم .

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: شبکه الجزیره ، سید کمال خرازی ، انرژی هسته ای

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شبکه الجزیره سید کمال خرازی انرژی هسته ای منطقه ای هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۵۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیرعبداللهیان: رژیم صهیونیستی عامل تمامی تنش‌ها در منطقه است

 

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از کانال وزارت امور خارجه در شبکه اجتماعی ایکس، پائولو رانگل وزیر امور خارجه جدید پرتغال در گفتگوی تلفنی با امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص مناسبات دو جانبه و اوضاع منطقه به خصوص تحولات #فلسطین به گفتگو و تبادل نظر پرداخت.

وزیر امور خارجه کشورمان در ابتدای این گفتگوی تلفنی، تشکیل دولت جدید پرتغال و انتصاب آقای پائلو رانگل به عنوان وزیر امور خارجه جدید این کشور را تبریک گفت و به سابقه روابط خوب و دیرینه فی‌مابین دو کشور اشاره کرد.

امیرعبداللهیان بار دیگر بر ضرورت پایان جنگ و نسل‌کُشی رژیم صهیونیستی در غزه و احترام به حقوق مردم مظلوم فلسطین تاکید کرد و رژیم صهیونیستی را به عنوان عامل ریشه‌ای تمامی این تنش ها و وخامت اوضاع در منطقه دانست.

پائلو رانگل وزیر امور خارجه پرتغال نیز در این گفتگوی تلفنی بر ضرورت برقراری آتش بس فوری در غزه تاکید کرد و افزود: دولت پرتغال از تشکیل دولت مستقل فلسطینی حمایت می‌کند و خواستار تلاش تمامی کشورهای منطقه برای کاهش تنش‌ها در منطقه است.

طرفین آخرین دیدگاه های خود را در مورد کشتی توقیف شده اسراییلی حامل پرچم پرتغال تبادل کردند.

امیرعبداللهیان در این ارتباط اظهار داشت: موضوع انسانی رهایی خدمه کشتی، مورد توجه جدی ماست و به سفرای‌شان در تهران دسترسی کنسولی، آزادی و ‌تحویل‌شان را اعلام کرده ایم.

دیگر خبرها

  • بایدن و نتانیاهو تلفنی گفتگو کردند
  • تشکیل بانک اطلاعاتی به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در مازندران
  • بمباران بخش‌های مسکونی نوار غزه ادامه دارد
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • حضور مقامات بین‌المللی در ریاض برای گفتگو پیرامون غزه
  • لزوم تشکیل کارگروه مشترک برای ایجاد تغییر در طرح ترافیک
  • امیرعبداللهیان: رژیم صهیونیستی عامل تنش‌ها در منطقه است
  • امیرعبداللهیان: رژیم صهیونیستی عامل تمامی تنش‌ها در منطقه است
  • گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و پرتغال درباره کشتی توقیف‌شده اسراییلی
  • جلسه هیات رئیسه فدراسیون دوومیدانی تشکیل شد