Web Analytics Made Easy - Statcounter

صبح جمعه (هشتم مردادماه)، گروه نظامی انگلیسی موسوم به «عملیات‌ تجاری دریایی» در بیانیه‌ای مدعی شد یک کشتی در دریای عمان هدف قرار گرفته است. سپس، وزارت دفاع این کشور اعلام کرد که کشتی مذکور تحت مالکیت اسراییل (رژیم صهیونیستی) بوده و در فاصله ۲۸۰ کیلومتری بندر «الدقم» عمان متوقف شده است.

عصر همان روز نیز شرکت «زودیاک ماریتایم» متعلق به «ایال عوفر» میلیاردر صهیونیست مستقر در لندن، اعلام کرد، در پی این حمله ناخدای رومانیایی کشتی تجاری مرسر استریت و محافظ انگلیسی این کشتی کشته شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقام‌ها و رسانه‌های رژیم صهیونیستی تنها ساعاتی پس از وقوع این حادثه بدون ارائه هیچ‌گونه مدارک متقن و مستنداتی مدعی شدند که ایران عامل حمله به کشتی تجاری مرسر استریت بوده است؛ هدف آنها نیز منحرف ساختن افکار عمومی جهان از جنایات این رژیم و اقدامات غیرانسانی آن در منطقه می‌باشد؛ اقدامی که رویه همیشگی و معمول رژیم صهیونیستی است.

مقامات رژیم صهیونیستی پس از هر اقدامی که علیه این رژیم در نقطه‌ای از دنیا انجام می‌شود، با مظلوم‌نمایی، دروغ پردازی، فریب و جار و جنجال این مساله را با کمک آمریکا و دیگر شرکای جنایت این رژیم، متوجه جمهوری اسلامی می‌کند.

پس از این واقعه و پیش از آنکه علت، عامل و آمر این حادثه مشخص شود، آمریکا، ناتو، انگلیس، «گروه ۷ » و برخی از کشورهای غربی نیز همصدا با رژیم صهیونیستی، ایران را متهم ساخته و جلسه شورای امنیت را برای فشار بیشتر بر تهران تشکیل دادند.

"باربارا وودوارد" نماینده انگلیس در سازمان ملل در ادامه مسیر فضاسازی غرب علیه ایران، ادعای وزیران خارجه گروه هفت در مورد دخالت تهران در حمله به کشتی مرسر استریت" را تکرار کرد و مدعی شد که لندن می‌داند، ایران مسئول حمله «عامدانه و هدفمند» به این کشتی است.

"نفتالی بنت" نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز ایران را به دست داشتن در حمله به کشتی اسرائیلی متهم کرد و مدعی شد که تهران مسئول هدف قرار گرفتن این نفتکش است.

"بنی گانتز" وزیر جنگ رژیم صهیونیستی هم پس از حادثه روی داده برای نفتکش این رژیم در مصاحبه با وبسایت خبری «وای.نت»، گفته بود که این رژیم "آماده جنگ با ایران" است، زیرا ایران به نقطه "غیر قابل بازگشت" در توانمندی هسته‌ای رسیده و ذخیره اورانیوم غنی شده در سطح ۶۰ درصدی خود را افزایش داده و دانش عرصه هسته‌ای خود را ارتقا داده است، سخنانی که هیچ ربطی به موضوع نفتکش سانحه دیده نداشت.

اما واکنش فرماندهان سپاه در این زمینه جالب بود؛ سردار "حسین سلامی"، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به تهدیدات نخست وزیر رژیم صهیونیستی و بنی گانتز و مقامات غربی تصریح کرد، «دشمنانی که این روزها با الفاظ تهدیدآمیز صحبت می‌کنند، به‌ویژه رژیم غاصب صهیونیستی، باید به این درک از واقعیت قدرت تهاجمی و دفاعی ایران و سپاه برسند که در سیاست‌ها و راهبردهای دفاعی ما هیچ گونه عملی، از هیچ دشمنی، در هیچ نقطه‌ای با هیچ مقیاسی نیست که قابل تحمل باشد و ما را وادار به واکنش‌های سرسختانه و قاطعانه نکند».

فرمانده کل سپاه در بازدیدی که از یگان‌های مختلف سپاه در خلیج فارس داشت، افزود، «ایران برای هر سناریویی آمادگی دارد و نخست وزیر رژیم صهیونیستی و سایر مقامات این رژیم، متوجه پیامدهای خطرناک حرف‌هایی که می‌زنند، باشند و در محاسبات‌شان دقت لازم را به عمل آورند».

سردار سلامی پیش از آن نیز گفته بود که ایران به هر عمل شیطانی اسراییل در همان سطح یا قوی‌تر پاسخ می‌دهد.

سردار (دریادار) "علیرضا تنگسیری" نیز در این زمینه تاکید کرد که «اصولا دشمن می‌داند تحرکاتش رصد می‌شود و به محض تخلف حتی سهوی، تذکر جدی می‌گیرد و سریعا باید مراعات نماید، در غیر اینصورت با برخورد قاطع و مقتدرانه مواجه می‌شود، این یک موضوع عادی است که به یک امر بدیهی تبدیل شده است».

وی خاطرنشان کرد: امروز با رشادت‌ها و ایثارگری‌های رزمندگان دلیر نیروی دریایی سپاه و با توکل به خداوند متعال، در مرزهای آبی از نعمت امنیت کامل و پایدار برخورداریم؛ البته دشمنان به خوبی می‌دانند، ما برای تامین منافع انقلاب اسلامی و امنیت مرزهای کشور عزیز اسلامی بسیار جدی و انقلابی عمل می‌کنیم و با کسی شوخی نداریم، محکم ایستاده‌ایم و به حول قوه الهی، تا آخرین نفس خواهیم ایستاد.

"سعید خطیب‌زاده" سخنگوی وزارت خارجه ایران نیز در واکنش به ادعاهای واهی بنی گانتز در توییتر نوشت، «رژیم صهیونیستی در مورد تازه‌ای از نقض فاحش قوانین بین‌المللی، حالا بی‌شرمانه ایران را به اقدام نظامی تهدید می‌کند».

خطیب‌زاده تاکید کرد که "رفتار شرارت‌بار" رژیم اسرائیل، از حمایت کور غرب نشات می‌گیرد.

«استفان دوجاریک» سخنگوی دبیر کل سازمان ملل متحد نیز در پاسخ به لفاظی‌های بنی گانتز که ایران را به اقدام نظامی تهدید کرده بود، گفت: «مسئله مهم برای همه طرف‌های دخیل یا منتفع در این خصوص این است که از انجام هر اقدام یا لفاظی‌های تنش‌زا که می‌تواند وضعیت را بدتر کند، خودداری کنند».

همانگونه که مقامات نظامی جمهوری اسلامی بارها تاکید و اثبات نموده‌اند، ایران در مقابل هیچ اقدام تجاوزکارانه صهیونیست‌ها، آمریکایی‌ها و عوامل آنها مماشات نخواهند کرد و کوچکترین خطای آنها را با شدیدترین اقدام پاسخ خواهد داد که حمله موشکی سپاه به پایگاه آمریکایی "عین الاسد" در عراق که در پاسخ به جنایت آمریکایی ها در ترور و شهادت سردار سپهبد حاج "قاسم سلیمانی" و "ابو مهدی المهندس" و یارانشان روی داد، فقط یک نمونه آن می‌باشد.

مقامات رژیم صهیونیستی به خوبی به قدرت نظامی به ویژه موشکی ایران واقف هستند و در دو سال گذشته در جنگ با مقاومت اسلامی فلسطین و لبنان به خوبی مزه موشک‌های گروههای مقاومت را چشیده‌اند.  

هم اکنون ایران و ایرانی منتظر کوچکترین خطای صهیونیست‌ها است، خطایی که پاسخ و نتیجه آن می‌تواند به محو رژیم نامشروع صهیونیستی از روی نقشه جهان ختم شود که البته مقامات رژیم صهیونیستی این موضوع را به خوبی می‌دانند.

310 310

کد خبر 1543772

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: شورای عالی امنیت ملی وزارت خارجه رژیم صهیونیستی بنی گانتز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۸۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجمع دانشگاهیان کشور در محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی بادپا در این خصوص اظهار کرد: خیزش دانشجویی اخیر در حمایت از فلسطین در امریکا و اروپا، بزرگ‌ترین اعتراضات ضد اسراییلی در دل غرب از زمان تأسیس این رژیم جعلی است و نویدبخش فعال شدن دوباره جنبش دانشجویی در امریکا و اروپا این بار علیه اسراییل است.

وی افزود: برخی از رؤسای دانشگاه‌های ایران ایمیل‌های حمایتی از خیزش اخیر دانشجویان و اساتید برای رؤسای دانشگاه‌های امریکا ارسال کردند. تشکل‌های دانشجویی نیز تجمعات حمایتی از این خیزش برگزار کردند.

بادپا تصریح کرد: خیزش جهانی اخیر در حمایت از فلسطین، در واقع نشان‌دهنده سرایت طوفان الاقصی به قلب آمریکا پایتخت‌های کشور‌های اروپایی است و نشان می‌دهد رسانه‌های تبلیغاتی غرب نتوانستند جلوی بیدارشدن وجدان ملت‌ها را بگیرند. خیزش دانشجویی اخیر در حمایت از فلسطین در امریکا و اروپا، بزرگ‌ترین اعتراضات ضد اسراییلی در دل غرب از زمان تأسیس این رژیم جعلی است و نویدبخش فعال شدن دوباره جنبش دانشجویی در امریکا و اروپا این بار علیه اسراییل است.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم اظهار داشت: در تعریف‌هایی که از جنبش دانشجویی شده است، آن را از مسأله‌های مهم جامعه‌شناسی می‌دانند که به معنای عمل جمعی، اختیاری، داوطلبانه و جهت‌دار دانشجویی برای ایجاد تغییر و تحول سیاسی - اجتماعی می‌باشد، تحولی که می‌تواند در سطح فکر و‌اندیشه باشد تا دگرگونی نظام اجتماعی، سیاسی، اقتصادی. این نوع حرکت، با ویژگی‌های خاص خودش به عنوان مؤثرترین فعالیت‌ها جهت اعتراضات و ایجاد تحولات در زمینه‌های گوناگون در تاریخچه نه چندان بلندمدت خود ایفای نقش کرده‌است. افراد شرکت‌کننده در جنبش دارای جهت‌گیری مشخص و اهداف معینی هستند که به‌طور آهسته به یک حرکت منظم و منسجم تبدیل شده، تحت گفتمانی غالب به سوی اهداف و آرمان‌ها حرکت می‌کند.

وی افزود: در خیزش اخیر دانشجویان امریکا و اروپا، نکته حائز اهمیت این است که دانشجویان و اساتید معترض از یک طیف و نژاد نیستند، حتی از یک دین و مذهب هم نیستند، مسلمان، مسیحی و حتی‌یهودی در برابر جنایات اسراییل به میدان آمدند، حتی سخنگوی بعضی از این تجمعات دانشجویی ضد اسراییلی دانشجویان یهودی بودند، این دانشجویان دارای دغدغه‌های انسانی و سیاسی اجتماعی هستند، جالب آنکه در حالی تجمعات این روز‌های امریکا شعله ورتر و پررونق‌تر می‌شود که نظام حاکم امریکا برخلاف ادعای آزادی بیان و ادعای حمایت از حقوق بشر، اقدامات تنبیهی و تهدیدات جدی نسبت به دانشگاه‌ها، اساتید و دانشجویان انجام داده است؛ که مهم‌ترین آنها شامل موارد زیر است:

۱- نام‌گذاری تجمعات به طرفدار حماس و یهودی‌ستیز به‌جای اعتراضات صلح‌آمیز
۲- ورود پلیس و گاردملی برای اخراج دانشجویان (اغتشاشگر و آنارشیست خواندن آنها)
۳- ایجاد تقابل دانشجو در برابر دانشجو، ایجاد بستر حمایتی از دانشجویان حامی رژیم صهیونیستی و برگزاری تجمعات حامیان اسراییل در مقابل خیزش ضدصهیونیستی و داوطلبانه اساتید و دانشجویان،
۴- تنبیه دانشجویان نقض‌کننده قوانین آموزشگاه‌ها شامل اخراج، ممنوعیت سازمان‌های دانشجویی ثبت شده و لغو روادید و اخراج دانشجویان خارجی.
۵- تنبیه مدرسان، اساتید و کارکنان شرکت‌کننده در اعتراضات
۶- پرهیز از لغو کلاس‌های حضوری.
۷- پیگیری حساب بانکی افراد معترض برای یافتن حمایت‌کنندگان مالی خیزش اخیر
۸- به راه‌انداختن انبوهی از دعاوی حقوقی ذیل عنوان شش به بهانه تبعیض علیه دانشجویان بر اساس نژاد یا هویت ملی یا اجازه دادن به یک محیط خصمانه. (به بهانه‌یهودی‌ستیزی)
۹- اعمال گسترده‌ترین تعریف مقابله با نفرت‌یهودی مشخص شده به وسیله اتحاد بین‌المللی یادبود هولوکاست (IHRA) به وسیله دانشگاه‌ها.
۱۰- تصویب فوری قانون قطع بودجه فدرال هر دانشگاهی که اقدام رضایت بخشی علیه این موج اعتراضات (یهودی ستیزی) انجام نمی‌دهد یا محافظت نمی‌کند، لغو کند.
۱۱- موساد در صفحه X در تهدید دانشجویان امریکایی اعلام کرد که: تکنولوژی شناسایی چهره می‌تواند تشخیص دهد که شما در اعتراضات در حمایت از حماس در دانشگاه‌ها شرکت داشتید یا نه. (اگر شرکت کرده باشید) مدرک تحصیلی و شغلتان را از دست می‌دهید و فرصت‌های شغلی شما محدود خواهد شد.

بادپا خاطرنشان کرد: لذا افراد شرکت‌کننده در این خیزش با علم به موارد فوق و بنا به حس مسئولیت انسانی خود به این اقدام شجاعانه دست زدند و آگاهانه چنین تجمعاتی را تشکیل دادند، لذا براساس حجم تهدیدات و اعتراضات دانشجویی با این انبوه تهدیدات، نشانه‌های جنبش دانشجویی شدن خیزش اخیر دیده می‌شود، در تعریف جنبش دانشجویی اشاره می‌شود که اعتراضات گسترده و با زمان کوتاه، چندین سال است که در سطح جهانی جنبش دانشجویی گسترده و فراگیری ایجاد نشده بود و این روز‌ها شاهد فوران خشم دانشجویان علیه رژیم آپارتاید اسراییل و سیاست‌های امریکا هستیم.

وی افزود: نکته ارزشمند دیگر آنکه این دانشجویان حاضر در کف دانشگاه هرگز حاضر به ورود در قدرت نیستند و به اصطلاح سیاسی بیرون از سیاست هستند؛ یعنی در عین حال که خود را موظف به موضع‌گیری می‌دانند و با اینکه دانشجوی بهترین دانشگاه‌های امریکا هستند و احیانا از خانواده‌های سیاستمدار و وابسته به قدرت در امریکا محسوب می‌شوند ولی این نسل جوان امریکایی معترض به حاکمیت هستند و وابستگی به قدرت ندارند. آنها نه تنها در حمایت از فلسطین و جنایت اسراییل در نسل کشی در غزه معترض هستند بلکه علیرغم آن، به حمایت دانشگاه‌هایشان از اسراییل شکایت دارند و خواستار اعلام برائت دانشگاه‌ها از حمایت مادی و معنوی از اسرایییل هستند.

بادپا گفت: حوادث این روز‌های دانشگاه‌های امریکا و اروپا ما را یاد پیام مهم رهبر معظم انقلاب در ۱/۱۱/۱۳۹۳ خطاب به دانشجویان امریکای شمالی و اروپا می‌اندازد. آنجا که در طلیعه این پیام این‌گونه آغاز کردند که: «به عموم جوانان در اروپا و امریکای شمالی حوادث اخیر در فرانسه و وقایع مشابه در برخی دیگر از کشور‌های غربی مرا متقاعد کرد که درباره آنها مستقیماً با شما سخن بگویم. من شما جوانان را مخاطب خود قرار می‌دهم؛ نه به این علّت که پدران و مادران شما را ندیده می‌انگارم، بلکه به این سبب که آینده‌ی ملّت و سرزمینتان را در دستان شما می‌بینم و نیز حسّ حقیقت‌جویی را در قلب‌های شما زنده‌تر و هوشیارتر می‌یابم. همچنین در این نوشته به سیاستمداران و دولتمردان شما خطاب نمی‌کنم، چون معتقدم که آنان آگاهانه راه سیاست را از مسیر صداقت و درستی جدا کرده‌اند.» و آنجا که بیان می‌دارند: «تاریخ اروپا و امریکا از برده‌داری شرمسار است، از دوره استعمار سرافکنده است، از ستم بر رنگین‌پوستان و غیر مسیحیان خجل است؛ محقّقین و مورّخین شما از خونریزی‌هایی که به نام مذهب بین کاتولیک و پروتستان و یا به اسم ملیّت و قومیّت در جنگ‌های اوّل و دوّم جهانی صورت گرفته، عمیقاً ابراز سرافکندگی می‌کنند. این به‌خودی‌خود جای تحسین دارد و هدف من نیز از بازگوکردن بخشی از این فهرست بلند، سرزنش تاریخ نیست، بلکه از شما می‌خواهم از روشنفکران خود بپرسید چرا وجدان عمومی در غرب باید همیشه با تأخیری چند ده ساله و گاهی چند صد ساله بیدار و آگاه شود؟ چرا بازنگری در وجدان جمعی، باید معطوف به گذشته‌های دور باشد نه مسائل روز؟»

وی افزود: آنهایی که با تاریخ به‌ویژه تاریخ جنگ جهانی آشنایی دارند می‌دانند که ماجرای محاصره استالینگراد در برابر مقاومت ۶ ماهه غزه اهمیتی ندارد. بزرگ‌ترین جنایت جهانی در برابر چشم جهانیان و در مقابل عالی‌ترین مقاومت بشری در غزه در حال وقوع است. مسائل این روز‌های فلسطین بر هر وجدان بیداری ثابت کرد که هر قطره خون شهدا، مایه بیداری انسان‌ها در سراسر عالم می‌شود. مسائل این روز‌های فلسطین یاداور این آیه از کلام الله مجید است که «مَثَلُ الَّذِینَ اتَّخَذُوا مِنْ دُونِ اللَّهِ أَوْلِیَاءَ کَمَثَلِ الْعَنْکَبُوتِ اتَّخَذَتْ بَیْتًا وَإِنَّ أَوْهَنَ الْبُیُوتِ لَبَیْتُ الْعَنْکَبُوتِ لَوْ کَانُوا یَعْلَمُونَ»، وعده صادق یعنی بر جهانیان ثابت شد که اسرائیل این غده سرطانی رفتنی است، و امریکا روز به روز در حال ضعیف‌تر شدن است.



انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجمع دانشگاهیان کشور در محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی
  • ایران در عملیات «وعده صادق» سیلی دردناکی به اسراییل زد
  • پاسخ ایران به جنایت رژیم صهیونیستی عاقلانه و مدبرانه بود
  • الهندی: پاسخ ایران ثابت کرد اسرائیل قادربه حفاظت از خود نیست
  • الهندی:پاسخ ایران ثابت کرد اسرائیل قادر به حفاظت از خود نیست
  • آصفری: بلندتر شدن دیوار بی‌اعتمادی نتیجه سیاست‌های اتحادیه اروپا در قبال ایران است
  • انعکاس به موقع رسانه‌ها در پاسخ سخت ایران به اسراییل
  • حمایت چین ازحق مشروع ایران برای پاسخ به رژیم صهیونیستی 
  • حمایت چین از حق مشروع ایران برای پاسخ به رژیم صهیونیستی 
  • پاسخ ایران نسبت به رژیم صهیونیستی تنبیهی بود، زدند و ما محکم زدیم